Locaties

Locatie metingen

De metingen voorafgaand en na afloop van de cursus zullen plaatsvinden in het Transitorium, het gebouw van de faculteit pedagogiek en psychologie. Het Transitorium is gelegen tussen het hoofdgebouw van de VU en het VU Medisch Centrum op de hoek van De Boelelaan en de Van der Boechorststraat (zie plattegrond).

Van der Boechorststraat 1
1081 BT Amsterdam

Locatie cursus

De cursus wordt gegeven in het gebouw BelleVUe. Dit is het donkerblauwe gebouw midden op de VU campus vlak naast het hoofdgebouw (zie plattegrond).

De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

 

Transitorium
BelleVUe

Routebeschrijvingen

 

Routebeschrijving Transitorium - Openbaar vervoer

Het Transitorium ligt op vijftien minuten loopafstand van NS station Amsterdam Zuid. Tram 16 en 24 (halte VU Medisch Centrum) stoppen voor de deur net als bus 176, 241, 242 en 310. Tram 5 en metro 51 (halte De Boelelaan/VU) zijn op vijf minuten loopafstand.

 

Routebeschrijving BelleVUe - Openbaar vervoer

Het Bellevue ligt op 10 minute loopafstand van NS station Amsterdam Zuid. Tram 5 en metro 51 (Halte de Boelelaan/VU) stoppen voor de deur net als bus 167, 241, 242 en 310. Tram 16 en 24 (halte VU Medisch Centrum) zijn op vijf minuten loopafstand.

 

Routebeschrijving Transitorium & BelleVUe - Auto

De VU is vanuit alle richtingen via de ringweg A-10 om Amsterdam bereikbaar. U volgt die rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert/Oud Zuid/Olympisch stadion. Aan het eind van de afrit linksaf de Amstelveenseweg oprijden. Na 200 meter bij het VU medisch centrum slaat u linksaf De Boelelaan op. Bij de volgende kruising ziet u de VU-campus rechts voor u. Direct op de hoek ligt het Transitorium en even verderop rechts het hoofdgebouw met daarachter het gebouw BellevUe.

 

Omdat er momenteel veel gebouwd wordt op en rond de VU campus kan dit mogelijk uw reis naar de VU beïnvloeden. Kijk hier voor de locaties waar mogelijk (weg)werkzaamheden zijn.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op een van de parkeerlocaties van de VU of op de betaald parkeren plekken van de gemeente rondom de VU. Op deze gemeenteplekken hoeft u na 19:00 niet te betalen. Kijk hier voor meer informatie over parkeren bij de VU en kijk hier voor de kaart met parkeertarieven.

Attentie: beperkte parkeerduur in woonwijken Zuidasbuurt!

bezoekers/werknemers van de Zuidas/VU-VUmc kunnen nog maar drie uur achter elkaar parkeren in de woonwijken van Buitenveldert Noord. Na deze termijn is het twee uur lang niet mogelijk om voor hetzelfde kenteken parkeergeld te betalen via de automaat of mobiele telefoon. Dagkaarten zijn voor die buurten ook niet meer te koop.

 

 

 

 

This research is supported by Philips and Technology Foundation STW, Nationaal Initiatief Hersenen en Cognitie NIHC under the Partnership programme Healthy Lifestyle Solutions.
Deze website gebruikt Cookies,
klik hier om er meer over te lezen!