Deelname aan het onderzoek

  • De cursus waar u aan mee doet tijdens dit onderzoek kan bijdragen aan het verminderen van uw stressniveau, al kunnen wij hier geen garantie voor geven.
  • Voor de toekomst kan het onderzoek bovendien nuttige gegevens opleveren over ontspanningsmethoden in het algemeen en tijdens de zwangerschap, en over de werking van HRV-biofeedback.
  • Deelname aan de cursus is voor u kosteloos (u betaalt geen lesgeld). 
  • Na iedere meting op het onderzoeksinstituut ontvangt u een tegoedbon t.w.v. €7,50 (omdat er 3 metingen zijn, ontvangt u driemaal een cadeaubon).
  • U ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten die u maakt voor de onderzoeksmetingen.*  

* i.v.m. de tegemoetkoming in reiskosten willen we u vragen een uitdraai te maken van uw OV-chipkaart transacties. Dit is ook mogelijk voor anonieme OV-chipkaarten. Klik hier voor meer informatie.
Let op: om een transactieoverzicht te maken is het noodzakelijk dat u uw kaart van tevoren aanmeld op de website. Alleen reizen die gemaakt zijn na aanmelding kunnen in een overzicht opgenomen worden. 

Vrijwilligheid en privacy

U kunt op elk moment besluiten niet meer mee te doen met het onderzoek, ook als u al deelneemt. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Uw gegevens worden vertrouwelijk en volledig anoniem behandeld. De onderzoeksgegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

 

 

This research is supported by Philips and Technology Foundation STW, Nationaal Initiatief Hersenen en Cognitie NIHC under the Partnership programme Healthy Lifestyle Solutions.
Deze website gebruikt Cookies,
klik hier om er meer over te lezen!